VICANDIS-LUX

SistemeTraducere Simultana Servicii Tipografice Servicii Catering
Evenimente Sisteme Audio

All Rights Reserved 2011

SERVICII TIPOGRAFICE

Vicandis-lux este o companie de publicitate dinamica ce si-a inceput activitatea de microproductie si design publicitar in anul 2004 si a dobandit experienta colaborand cu firme si institutii de prestigiu din Moldova si Romania. Societatea noastra este orientata spre cresterea satisfactiei clientilor si inbunatatirea continua a activitatii, indeplinind in totalitate cerintele explicite si implicite ale acestora in tipar, print digital, si multiplicare. Va oferim servicii de cea mai buna calitate.

Apeland la noi, veti beneficia de servicii de tipar si print digital la cel mai bun raport pret - calitate, care vor contribui la imbunatatirea imaginii dumneavoastra. Asiguram, contra cost, expeditia prin curierat rapid a produselor comandate oriunde in Moldova si in Europa.
Vicandis-Lux este cea mai potrivita solutie pentru satisfacerea cerintelor dumneavoastra de, servicii de print digital, carti in tiraj mic si produse de identificare (carduri, ecusoane, legitimatii, permise) de o calitate ireprosabila la cele mai mici preturi din Moldova. Asiguram servicii de publicitate complete, conceptie si realizare logo-uri, machetare computerizata, tehnoredactare, scanare si prelucrare profesionala de imagine, lucrari de editura, print digital si offset de cea mai buna calitate

Carti de vizita

Firma noastra ofera o calitate superioara si executie rapida a acestui produs.
Cartile de vizita se pot tipari pe majoritatea cartoanelor speciale (striate, texturate, filigranate, mate sau lucioase).
Formate cartilor de vizita sunt : 90 x 50 mm, 86 x 54 mm
Cartonul recomandat pentru carti de vizita este cel de 350 gr.
Cantitate minima de comanda:
- 100 buc. pentru cartoane mediaprint
- 300 buc. pentru cartoane speciale

Invitatii

Invitatiile sunt de diverse forme si dimensiuni, pot fi tiparite pe multe tipuri de cartoane si de asemenea, pot avea finisari speciale.
Avand in vedere ca sunt printate digital, pot fi printate direct cu numele destinatarului fara costuri suplimentare semnificative.
In cazul in care doriti sa faceti o campanie de mailing cu scrisori personalizate, avem solutia ideala de a printa direct pe foaia cu antet datele de contact ale destinatarului. Sunt realizate din hartie offset de 90-120 gr./mp si se pot imprima policromie sau alb negru.

Brosuri

Brosurile si cataloagele sunt folosite in general la prezentarea gamei de produse si servicii.
Finisari recomandate: capsare, brosare cu termoclei.
Brosurile capsate trebuie sa aiba un numar de pagini (inclusiv copertile) divizibil cu 4.
Copertile sunt realizate in general din carton de 250-300 gr./mp, interiorul din hartie mai subtire (135 - 170 gr./mp). Se pot executa si cataloage cu coperta rigida imbracata cu tipar plastifiat, asemanatoare cataloagelor de arta. Datorita echipamentului de tipar digital performant pe care il utilizam, obtinem o calitate de exceptie asemanatoare cu cea de tipar offset.

Calendare

Realizam calendare complet personalizate in tiraje mici si medii, cantitatea minima poate fi 1 bucata. Calitatea si finisarea sunt impecabile.
La cerere, putem realiza si plicuri sau cutii pentru ca aceste calendare sa poata fi oferite in mod elegant drept cadou. Calendarele pot fi: de buzunar, de birou sau de perete. Layout poate fi oricum realizat, calendarul este complet personalizat.

Flyere

Dimensiuni recomandate pentru un flyer:
A4, A5, A6, 210 x 99 mm, 105 x 100 mm
Hartie recomandata pentru flyere:
se folosesc in general hartii mate sau lucioase cu gramaje intre 90 si 170 gr./mp
aaaaaaaaaaaaiii